Opskrifter

Hummerhaler

En lille nem opskrift på hummerhaler, jeg fik nemlig leveret en pæn portion ny fangede fra Læsø:

Start med at tage tarmen ud ved at dreje halespidsen og trække forsigtigt. Får du den ikke helt ud, så snup den fra den anden ende (Du kan også lade den sidde, men det er jeg

altså lidt for sart til) :-)

Opskrift på hummerhaler

Nå, men Du tager: Half and half vindruekerneolie og olivenolie, blander det med finthakket persille og Rucola, citron, salt og peber - ryst det hele godt sammen og put det halve på stegepanden.

Når det syder pænt. så op med hummerhalerne på stegepanden, rist dem i 4-5 minutter mens du vender dem lidt rundt i ny og næ. Hæld resten af din olieblanding på, og smid det hele ovenpå et fad med lidt blandede salatblade.

Server nye kartofler til … så er den gæstemad vist hjemme.

Hav en herlig årstid og nyd det gode danske vejr i al sin omskiftelighed.

Kærlig hilsen

Eva

Stærk salat med sennep

Ingredienser:

  • 1 frisk Hovedsalat
  • 1 bundt rucola
  • 300-400 gram ny kartofler
  • 1 bundt friske grønne asparges (250 gram)
  • 200 gram jordbær (grønne eller røde eller midt i mellem, det kommer sig ikke så nøje)
  • Et pænt bundt frisk purløg og evt. lidt solsikke eller græskarkerner.

Sennepsplante

Dressing:

½ dl. god olie (oliven eller vindruekerneolie)

citronsaft eller hvid balsamico

1 stor teske dijonsennep

salt, peber, klippet purløg, nøddekerner.

Kærlig hilsen

Eva

Rukola

© Møn Økologisk 1998 - 2018 | Cvr 21735582
"